ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


Ως τις 18/8 ο διαγωνισμός καινοτόμου προώθησης γαλακτοκομικών της Μεσογείου

Παρατείνεται μέχρι τις 18 Αυγούστου 2014 ο Διαγωνισμός για την εκπόνηση καινοτόμων σχεδίων στον τομέα του γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων του προγράμματος LACTIMED.

Ο Διαγωνισμός αφορά την υποβολή καινοτόμων και πρωτότυπων ιδεών στον γαλακτοκομικό τομέα.
Στόχος είναι η ανάπτυξη γαλακτοκομικών προϊόντων τα οποία θα εμπεριέχουν οποιαδήποτε είδους καινοτομία (τεχνολογική, επιχειρηματική, κοινωνική) ή θα καλύπτουν καινούριες ανάγκες με βάση πάντα τοπικούς πόρους και την παραδοσιακή τεχνογνωσία.


Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ελληνικές επιχειρήσεις υπό την προϋπόθεση ότι το προτεινόμενο σχέδιο θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλία. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται αγροτικές, κτηνοτροφικές, τυροκομικές επιχειρήσεις όπως και επιχειρήσεις που στηρίζουν τον αγροδιατροφικό τομέα (εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων, παροχής υπηρεσιών κ.α.).


Διαδικασία Υποβολής & Αξιολόγησης

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν αναλυτικά τους όρους συμμετοχής και επιλεξιμότητας και να συμπληρώνουν την αίτησή τους στη διεύθυνση www.entre.gr/lactimed μέχρι τις 18/08/2014. Θα ακολουθήσει ειδική αξιολόγηση από επιτροπή η οποία και θα κατατάξει τις προτάσεις. Οι 8 καλύτερες προτάσεις θα προκριθούν στην επόμενη φάση όπου θα υπάρξει η δυνατότητα εκπαίδευσης των συμμετεχόντων και υποστήριξής τους από ειδικούς συμβούλους προκειμένου να υλοποιήσουν την ιδέα τους. Τα δύο καλύτερα σχέδια θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 10.000€ το καθένα.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να απευθύνεστε:
Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος: Γιώργος Ασωνίτης, Ράνια Θεοδοσοπούλου, Ακαδημίας 6, 10671 Αθήνα, τηλ 210 3387104
Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας: Θοδωρής Αλεξάνδρου, Ηρώων Πολυτεχνείου 60, 41335 Λάρισα, τηλ/φαξ: 2410-626943, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγή: www.agronews.gr