ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ !!!

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

Like us on facebook

ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ

 

Στις μέρες μας ολοένα και αυξάνονται τα άτομα που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη γη που κατέχουν καλλιεργώντας την, είτε για να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα είτε ως κύρια δραστηριότητα τους.


Τα ερωτήματα που γεννώνται αυτόματα με την σκέψη αυτή είναι πολλά και πολλές φορές το γεγονός ότι δεν καταφέρνουν να βρουν τις απαντήσεις, είναι που οδηγεί πολλούς να αναβάλουν την επένδυση για αργότερα.


Για παράδειγμα ερωτήματα όπως: Πώς να ξεκινήσω; Τι να καλλιεργήσω; Κάνει το χωράφι μου για την καλλιέργεια που έχω στο μυαλό μου; Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω σε αυτή αν θέλω να το κάνω για συμπλήρωμα; Τι εισόδημα θα μου προσδώσει; Τι κεφάλαιο χρειάζομαι; Που και πως θα διαθέσω τα προϊόντα μου; είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέλουμε να απαντηθούν για να δούμε αν μπορούμε να προβούμε στην επένδυση.


Η EVERGREEN PLAN-T θέλοντας να σταθεί αρωγός και συνεργάτης σε αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνει να σας φτιάξει ένα πλήρες σχέδιο με τις καλλιέργειες που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο αγροτεμάχιο σας, πραγματοποιώντας όλες εκείνες τια αναλύσεις που είναι απαραίτητες για να μας οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, εξετάζοντας τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τα θέλω και τις ανάγκες σας.


Όπως λέει ο σοφός λαός μας «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» έτσι και στη γεωργία το να ξεκινάς σαν νέος αγρότης, από στέρεες βάσεις γνωρίζοντας του τι μπορείς να καλλιεργήσεις, τι διορθωτικές ενέργειες πρέπει να πραγματοποιηθούν στο χωράφι πριν ξεκινήσεις, τι κεφάλαιο πρέπει να διαθέτεις και ποιες οι αναμενόμενες αποδόσεις, μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επένδυση που να προσδώσει τα αναμενόμενα !

Από την στιγμή που οι μεσογειακές χώρες μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ενισχύθηκε το προϊόν γενικεύτηκε η εγκατάσταση νέων φυτειών ελαιοδέντρων. Αυτό δεν έγινε όμως πάντα με σωστά κριτήρια.

Νέοι, αστοί και μορφωμένοι οι αγρότες, σύμφωνα με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Διέξοδο στην οικονομική κρίση, που έπληξε περισσότερο τα αστικά κέντρα, βρίσκουν οι νέοι με τη στροφή τους προς την ύπαιθρο και τη γεωργία. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα εργατικού δυναμικού για τον αγροτικό τομέα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.