ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ για την υποβολή αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης!

Μετά την 5η τροποποίηση της Πρόσκλησης για το Υπομέτρο 4.1 "Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις", το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοίνωσε τη νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στις Δράσεις 4.1.1 "Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης" και 4.1.3 "Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος", με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων ως προς την ορθή σύνταξη του αιτήματος υποψηφιότητας.

Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες για τα Σχέδια Βελτίωσης ορίζονται ως εξής:

 

Ως προθεσμία για την ηλεκτρονική οριστικοποίηση του πρώτου και του δευτέρου σταδίου της αίτησης ορίζεται η 2/10/2018 και ώρα 1 μ.μ, ενώ αιτήματα από-οριστικοποίησης γίνονται δεκτά έως τις 27/9/2018.


Ως προθεσμία για την υποβολή του φυσικού φακέλου στις ΔΑΟΚ ορίζεται η 17/10/2018.

 

 

Για το πλαίσιο εφαρμογής των δράσεων, ενημερωθείτε εδώ..

 

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Οι έμπειροι συνεργάτες της ομάδας μας θα είναι στη διάθεσή σας για την ορθή καθοδήγησή σας και την πλήρη υποστήριξη του σχεδίου σας!