ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Η Γεωργία αποτελεί παραδοσιακά όλα αυτά τα χρόνια έναν από τους κυριότερους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας. Η Ελληνική γη λόγω άριστων κλιματολογικών και εδαφικών συνθηκών μας δίνει απλόχερα υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία είναι ανώτερα πολλών ξένων προϊόντων.


Παρόλα αυτά οι Έλληνες παραγωγοί δεν απολαμβάνουν τις ανάλογες τιμές για τα προϊόντα τους. Τα αίτια αυτού του φαινομένου είναι πολλαπλά αλλά σίγουρα έχουν ως αφετηρία την έλλειψη οργάνωσης.


Η EVERGREEN PLAN-T έχει στόχο να βοηθήσει τον Έλληνα παραγωγό, είτε ασχολείται με τον αγροτικό τομέα πρώτη φορά ,είτε έχει ήδη πολύχρονη εμπειρία, ώστε να εξελίξει την αγροτική του εκμετάλλευση σε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση και τον ίδιο σε έναν σύγχρονο επιχειρηματία αγρότη !


Μια επιχείρηση που θα εφαρμόζει σύγχρονες καλλιεργητικές τεχνικές που βελτιώνουν την ποιότητα και αναλογικά μειώνουν το κόστος παραγωγής. Που θα δημιουργήσει το δικό της marketing plan και θα αναπτύσσει τα προϊόντα της, ώστε να ανοίξει τα φτερά της σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.


Συγχρόνως βέβαια δεν θα παραλείπει να είναι φιλική προς το περιβάλλον εναρμονιζόμενη στο πνεύμα που προωθεί η νέα ΚΑΠ, της ποιότητας και της ασφάλειας προς το περιβάλλον.