ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στις μεγαλουπόλεις όπου το τσιμέντο κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας, κάνει να φαντάζει με προνόμιο η ύπαρξη πρασίνου για όσους έχουν στο χώρο τους. Αλήθεια όμως το πράσινο στα σπίτια και στο γειτονικό περιβάλλον θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προνόμιο ή ως μια ανθρώπινη ανάγκη;


Πόσες φορές έχουμε συλλάβει τον εαυτό μας να επιζητάει μια πράσινη όαση για να χαλαρώσει; Το μάτι μας να πέφτει πάνω στο φύλλωμα των φυτών και να ταξιδεύει; Να προτιμάμε να πάμε σε ένα ταβερνάκι που έχει αυλή με κήπο; Να αναζητούμε ένα χώρο πρασίνου για να παίξει το παιδί μας και να έρθει παράλληλα σε επαφή με τη φύση ;


Στην EVERGREEN PLAN-T είναι πεποίθηση μας ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν ανθρώπινες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιεί ο καθένας από εμάς. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει σχεδιάζοντας και προτείνοντας λύσεις ώστε να δημιουργηθεί το ομορφότερο για εσάς αποτέλεσμα.


Το να βάλουμε το πράσινο στη ζωή μας δεν είναι κάτι που κοστίζει πολύ και σίγουρα δεν αποτελεί προνόμιο των λίγων. Ρωτήστε μας !

Ανυπεράσπιστο μπροστά στο κόκκινο σκαθάρι που καταστρέφει τα φοινικόδεντρα βρίσκεται το Φοινικόδασος του Βάι στο νομό Λασιθίου στην Κρήτη.