ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση στην καλλιέργεια λαχανικών στον κήπο, την ταράτσα το μπαλκόνι , όπου δηλαδή μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να παράγει τα αγαπημένα του λαχανικά. Ντομάτες, αγγουράκια, κολοκύθια, μελιτζάνες , πιπεριές είναι ορισμένα από τα ανοιξιάτικα λαχανικά που καλλιεργούμε στο σπίτι μας. Ενώ το χειμώνα δίνουν τη σειρά τους σε λάχανα, μπρόκολα, κουνουπίδια.


Οι επιλογές είναι αρκετές και έχουν να κάνουν καθαρά με τα γούστα, τον τόπο και τον χώρο που επιλέγουμε να τα καλλιεργήσουμε. Η υποστήριξη ενός ειδικού στα πρώτα βήματα κρίνεται απαραίτητη αν θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αποφεύγοντας τα λάθη.


Οι εξιδανικευμένοι Γεωπόνοι της εταιρείας μας θα χαρούν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Στους πελάτες μας παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο που συμπεριλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ορθή καλλιέργεια των λαχανικών, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του χώρο που θα επιλέξουν να καλλιεργήσουν, βοήθεια ώστε να φτιάξουν το δικό τους λίπασμα κόμποστ, διάγνωση ασθενειών και τρόπους καταπολέμησης τους.


Μάλιστα λόγω της εμπειρίας που διαθέτουμε στις πράσινες ταράτσες έχουμε προχωρήσει στην παραλλαγή αυτού του μοντέλου αξιοποίησης της ταράτσας φτιάχνοντας Λαχανόκηπο στην ταράτσα.