ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

captcha  

Τελευταία Νέα

Like us on facebook


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις μπαίνουν στην διαδικασία να πιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν ή τα προϊόντα τα οποία τα οποία παράγουν. Αυτή η ραγδαία αύξηση, αν και η πιστοποίηση είναι κάτι προαιρετικό, παρατηρείται λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων ανταγωνιστικότητας που έχει μια πιστοποιημένη επιχείρηση.

Η πιστοποίηση αποτελεί την επισφράγιση, της ανάπτυξης ενός Συστήματος Διαχείρισης. Δηλαδή είναι το πιστοποιητικό και το σήμα τα οποία αναγνωρίζει το ευρύ κοινό με αποτέλεσμα να γνωρίζει ότι ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες από την εν λόγο εταιρεία.

Στον καταναλωτή το σήμα μιας πιστοποιημένης επιχείρησης εκπέμπει σιγουριά και ασφάλεια όσον αφορά το προϊόν ή την υπηρεσία που θα του προσφερθεί. Αυτόματα έχει ως αποτέλεσμα να δίνεται ένα extra κίνητρο στην επιλογή του καταναλωτή.

Επίσης η ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης βοηθάει την εταιρεία να μειώσει περιττά λειτουργικά κόστη, αφού ελέγχει την κάθε διαδικασία εκτενώς και λεπτομερώς.


Ο συνδυασμός «ικανοποιημένος πελάτης - με το μικρότερο δυνατό κόστος» είναι το ζητούμενο για όλες τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Τα συστήματα διαχείρισης αποτελούν το αναγκαίο εργαλείο για να το πετύχουμε αυτό!

Η σχεδίαση του κάθε συστήματος διαχείρισης για μας αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση, διαθέτοντας μέλη στο δυναμικό μας έμπειρα και εγγεγραμμένα στα μητρώα του διεθνή οργανισμό IQMS μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Σύμφωνα με την Υ.Α. 219/2015 (ΦΕΚ 14/Β/12-01-2015) όλα τα Ξενοδοχεία και τα Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια - Διαμερίσματα απαιτείται να επανελεγχθούν, προκειμένου να λάβουν Πιστοποιητικό Κατάταξης.